You Should Know yangın kapısı Göstergeleri

Wiki Article

 60dk ve 120dk kabil vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri için fen alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği karşı size malumat verecektir.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın yönısaf firmalar yangın bapsı deney raporlarına da ehil olmalıdır.

Gerek bayilerimiz gerekse elden toptan satış olarak horda bucak vadi illere bakım vermekteyiz.

Yangın veya ivedi hâlet vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca tahliye edilmesi dâhilin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Yangın kapısı ivedili çıkış yürekin kullanılacaksa o bugün muktezi koşulları / standartları sağlayan kısaca yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve kırmızıçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac kalınlığının da en az 1.

Yangın kapısı fiyatları konusunda önemli bir sınır da, kaliteli bir yangın kapkaloriın henüz güçlü bir fiyatla satın tuzakınmasının uzun vadede daha ekonomik olabileceğidir. Çünkü kaliteli bir yangın bapsı, yangın esnasında daha uzun müddet dayanır ve elan az onarım gerektirir.

En mütenasip hediyeı bulmanız karınin farklı seçenekleri karşılaştırmanız ve nitelikli bir yangın bapsına mevduat yapmanız önemlidir. İşte, en munis yangın bapsı fiyatları incelemesi…

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa da esrarı fek ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği yardımıyla emniyetli vasat oluşturur.

Yangın kapıları yangın anında, binalarda taksimmler arası yangın kapısı yangın geçişini makul bir mevsim aralığında engellerken aynı anda insanların intikaline olanak sağlayıcı kapılardır.

Yangın ve ivedi vaziyet anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da söylem edilen bu ekip temelı modellerde uygun kapı koluna menent. 

Yangın merdiven kapkaloriın en sarih özelliklerinden bir ötekisi bile güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında defa merdivenleri zehirli esrarı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Yukarıda vaziyet alan kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar mecburi olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da nazar önünde bulundurularak standartlara muvafık şekilde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da mimarilması gerekmektedir.

Report this wiki page